preskoči na sadržaj
Vijesti

Natjecanje u šahu

Naša je škola  6. 11. 2018. bila  domaćin međuopćinskog natjecanja Školskog športskog saveza Koprivničko-Križevačke županije za školsku godinu 2018./2019.


Natjecali su se muška i ženska ekipa iz Osnovne škole "Vladimir Nazor" i Osnovne škole Ljudevita Modeca iz Križevaca te ekipe domaćina,  Osnovne škole "Grigor Vitez" Sveti Ivan Žabno.

U znanju i umijeću igranja šaha, osvojenim prvim mjestom se istaknula ekipa djevojčica iz Osnovna škole "Grigor Vitez" u Svetom Ivanu Žabnu,  dok se u konkurenciji dječaka prvim mjestom okitila ekipa iz Osnovne škole "Vladimir Nazor". Pobjednice iz Osnovne škole "Grigor Vitez" u Svetom Ivanu Žabnu su Helena Domislović, učenica 4. razreda Područne škole Sveti Petar Čvrstec, Katarina Zvonar, učenica 7. razreda, te Andrea Rajković i Gabrijela Zvonar, učenice 8. razreda.

Pobjedničku ekipu dječaka  čine: Ivan Martić, učenik 5. razreda, te Filip Mrtić i Patrik Katalenić, učenici 7. razreda.

Kod djevojčica su drugo mjesto osvojile učenice Osnovne škole "Vladimir Nazor", a treće ekipa iz Osnovne škole Ljudevita Modeca.

Drugo mjesto u kategoriji dječaka osvojila je ekipa Osnovne škole Ljudevita Modeca, a treće  Osnovna škola "Grigor Vitez" Sveti Ivan Žabno.

Vrijedni mentori ekipa su : Darinka Šimunčić i Marjana Fržović iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, Ivica Švagelj iz Osnovne škole "Vladimir Nazor" i Tomislav Majić i Predrag Uremović iz  Osnovne škole "Grigor Vitez" Sveti Ivan Žabno. Natjecanje je otvorio i  organizirao ravnatelj Osnovne škole "Grigor Vitez" Sveti Ivan Žabno Tomislav Hanžeković, a kao volonter je u provedbi natjecanja sudjelovala i prošlogodišnja pobjednica natjecanja, sada srednjoškolka Marija Bilješko.  Čestitamo svima!

 

Vesna Benković, školska knjižničarkaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vesna Benković   datum: 7. 11. 2018.
preskoči na navigaciju