preskoči na sadržaj
Vijesti

Hod za Olimpijski dan

Ove školske godine naša škola uključila se u športsko-edukativni projekt Hrvatskog olimijskog dana (HOD), čija je glavna zadaća poticanje i promicanje športa u Republici Hrvatskoj.


 Aktivnosti su bile planirane za ponedjeljak, 11.rujna, ali nas je loše vrijeme u tome spriječilo. Usprkos lošem vremenu učenici i učiteljice PŠ Trema obilježili su Hrvatski olimpijski dan.Obilježavanju je prisustvovalo 23 učenika. Natjecali su se u različitim igrama u holu škole. Bilo bi zabavnije i veselije da su im vremenski uvjeti dopustili boravak na školskom igralistu.

U Matičnoj školi Hrvatski olimpijski dan obilježili smo stoga u srijedu, 13.rujna. Prekrasan dan proveli smo izvan škole. Svi učenici škole sudjelovali su u orijentacijskom hodanju po prirodi. Profesor TZK-a, Predrag Uremović pripremio je poligon sa 8 kontrolnih točaka, na kojima su bili postavljeni učitelji/učiteljice i pomoćnice u nastavi. Zadatak učenika je bio da kao razredi u timovima obiđu sve kontrolne točke, gdje su dobili potpise učitelja. Start i cilj ove aktivnosti bio je na školskom igralištu. Aktivnost je održana u obje smjene. Najbolje su se snašli učenici 6.b i 6.c razreda, koji su najbrže pronašli kontrolne točke i sakupili potpise svih učitelja. Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i što su se odazvali na ovoj hvalevrijednoj akciji.

 

Ravnatelj, Tomislav HanžekovićPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Vesna Benković   datum: 14. 9. 2017.
preskoči na navigaciju