preskoči na sadržaj
Vijesti

Županijsko natjecanje iz fizike

6. ožujka 2018. godine OŠ "Grigor Vitez", Sveti Ivan Žabno bila je domaćin najboljim fizičarima osnovnih i srednjih škola iz Koprivničko-križevačke županije. 

U školi u Svetom Ivanu Žabnu  okupili su se natjecatelji i mentori. Stiglo je 17 natjecatelja u kategoriji osnovnih škola, 21 natjecatelj iz kategorije srednjih škola 1.-4. razreda i 14 mentora.


Po dolasku u Sveti Ivan Žabno svi su sudionici natjecanja uživali  u prigodnom  programu koji su za njih izveli učenici škole domaćina  pod budnim okom mentora Tomislava Hrebaka i Višnjice Radić. Za vrijeme trajanja natjecanja mentori su održali Županijsko stručno vijeće učitelja fizike. 

Nakon završetka natjecanja objavljeni su konačni rezultati. Domaćine je posebno  obradovalo saznanje da je njihova učenica Marija Bilješko, 8. r osvojila 1. mjesto u kategoriji osnovnih škola. U kategoriji  prvih razreda srednje škole 1. mjesto osvojila je Marta Kunštić iz Gimnazije "Fran Galović" Koprivnica. Prva mjesta drugih, trećih i četvrtih razreda srednje škole osvojili su učenici iz Gimnazije I. Z. Dijankovečkog Kričevci: Mateja Golec, 1. mjesto u kategoriji drugih razreda, Luka Meštrović u kategoriji trećih razreda i Dejan Marinović u kategoriji četvrtih razreda.

Slijedilo je proglašenje najboljih i podjela priznanja. Ravnatelj škole domaćina također je svim učenicima natjecateljima podijelio mali poklon ( straničnik za knjige) koji je pripremila učiteljica likovne kulture Ivančica Podhraški,

Zahvalio je svim sudionicima natjecanja te učiteljicama, učiteljima, kuharicama i tehničkom osoblju škole koji su pomogli u realizaciji Županijskog natjecanja iz fizike. Svi su mentori zahvalili domaćinu na gostoljubivosti te na uspješnoj organizaciji natjecanja.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Jerko Barišić   datum: 8. 3. 2018.
preskoči na navigaciju